10 maart 2019 Kids Streetdefense basic instructor opleiding


Van: 10/03/2019 09:30
Tot: 10/03/2019 16:00
Telefoonnummer:

10 maart Kids Streetdefense basic instructor opleiding

De Kids Streetdefense Instructeursopleiding:
opleiding van 6 uur, geen jaarlijkse fee, direct kunnen starten na afronding, 100% zelfstandig, Ondersteuning vanuit Kids Streetdefense Nederland, ruim 20 scholen verspeid door heel Nederland gingen je al voor!!!

Kids Streetdefense: Dé Stoerste Sport van Nederland!

Kids Streetdefense is een programma speciaal ontwikkeld voor kinderen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs. Het programma richt zich met name op weerbaarheid, omgaan met pestgedrag en praktische zelfverdediging. De basis van Kids Streetdefense ligt in Martial Arts (Judo, Boksen, Muay Thai, Taekwondo en Brazilian Jiu Jitsu).

Kids Streetdefense kan onderricht worden als doorlopend programma (sport), maar ook als korte cursus of losse workshops. Basisscholen kiezen vaak voor korte cursussen en BSO's voor losse workshops. De workshops kunnen als Kids Streetdefense gegeven worden, maar ook als tuimeljudo, stoeien, (kick)boksen, Taekwondo en andere aanverwanten.

De kracht van Kids Streetdefense zit 'm in de veelzijdigheid.

Vereisten voor deelname aan de training opeleiding:
Deze training is bedoeld voor nieuw op te leiden instructeurs in het Kids Streetdefense systeem. Een basiskennis van Martial Arts is vereist maar het programma is niet stijlgebonden, niet organisatie gebonden of graduatie gebonden. Een ieder met kennis van de basisbeginselen van Martial Arts, met de leeftijd van minimaal 18 jaar hebben de mogelijkheid deze training te volgen. Instructeursopleiding level 1 en level 2. Deze opleiding is bedoeld voor het opleiden van nieuwe instructeurs in Nederland.

De training zal plaatsvinden op
-zondag 10 maart van 09.30-16.00 uur:
-Voorsterhof 8a, 8042DB Zwolle (School of Self Defence)

Opleidingskosten:
a. 1-daagse instructeursopleiding €. 207,50; (inclusief lunch a 12,50 en versnaperingen)
b. handboek instructeurs level 1 en 2

Kids Streetdefense is een vastgelegd wereldwijd merk en wordt derhalve hiermee juridisch beschermt en duplicatie in welke vorm dan ook wordt niet geaccepteerd.

Inschrijving:
De procedure van deelname aan de opleiding is als volgt:
-inschrijving via info@kids-streetdefense.nl met vermelding van level en datum. Verder uw naam en plaats. Het verzenden van een mail is voldoende.


Locatie